Kanada Ticari Vize

Ekim 30, 2018BY Admin ( 0 ) Comment

Kanada iş ve ticari amaçlı ziyaretler için çoğunlukla tercih edilen bir ülkedir ve Türk vatandaşlarının ticari ziyaretler için ne olursa olsun bir Kanada ticari vizesine gereksinimleri olacaktır. Kanada ticari vizesi, yasal olarak Kanada Ziyaretçi Vizesi (Canada Temporary Resident Visa – TVR) olarak anılmaktadır.

Kanada ticari vizesi ile kısa süreli olarak Kanada’ya gidebilir, dinamik iş fırsatlarını keşfedebilir, tecim konferanslarına ve fuarlara katılabilir, Kanadalı tecim partnerleriyle iş toplantıları yapabilirsiniz. Buna ek olarak, gelecekteki işverenler yada işe alım uzmanlarıyla bir araya gelebilir ve istihdam fırsatları arayabilir, okulları ve eğitim kurumlarını keşfedebilirsiniz. Bu vize ile Kanada’da en fazla 6 ay kalabilirsiniz.

Ticari olarak Kanada’ya gitmek için Kanada Ziyaretçi Vizesi için müracaat yapmalısınız. Bunun için geçerli bir pasaporta haiz olmanız, Kanada’ya girebilmeniz için lüzumlu olan tüm koşulları sağlamanız ek olarak cezai ve tıbbi açıdan kabul edilebilir olmanız gerekmektedir. Ek olarak Kanada ticari vizesi almak isteyen her insanın Kanada’daki ticari faaliyetlerini gösterecek tüm belgeleri müracaat esnasında ibraz etmesi gerekmektedir.

İşletmenizi büyütmenin yollarını aramak, yatırım yapmak yada iş ilişkilerinizi geliştirmek için Kanada ticari vizesi ile Kanada’yı ziyaret edebilirsiniz. Kanada ziyaretçi vizesine müracaat evraklarınız arasındaki eğer olmazsa olmaz belge, Kanada’daki potansiyel iş ortağınızdan alacağınız çağrı mektubudur. Bu çağrı mektubunda, sizi Kanada’ya çağrı eden iş partnerinizin 24 saat ulaşabilen kontakt bilgilerinin bulunması son aşama önemlidir.

Kanada Ticari Vizesine Müracaat Şartları

  • Altı aydan daha kısa bir süre kalmayı planlıyor olmalısınız.
  • Kanada iş piyasasına girmeyi planlamıyor olmalısınız.
  • Ana işyeriniz, gelir ve kazanç kaynağınız Kanada haricinde olmalıdır.
  • Başvurunuzu destekleyen belgeleriniz tam olmalı.
  • Kanada’nın giriş için tüm koşulları yerine getiriyor olmalısınız.
  • Geçerli bir pasaportunuz olmalıdır.
  • Konaklamanız ve eve dönmeniz için kafi maddi birikiminiz olmalıdır.
  • Ziyaretinizin bitiminde Kanada’dan ayrılmayı planlıyor olmalısınız.
  • Kanada vatandaşları için bir kabahat, güvenlik yada sıhhat riski taşımıyor olmalısınız.

Kanada’yı Ziyaret Edebileceğiniz Ihtimaller içinde Ticari Faaliyetler

  • Yabancı bir işletme yada hükümet için Kanada malları yada hizmetleri satın almak,
  • Mal ya da hizmet için sipariş almak,
  • Toplantılara, konferanslara, kongrelere yada fuarlara katılmak,
  • Satış sonrası hizmet vermek,
  • Kanada haricinde çalışanlar için ana Kanada şirketinden eğitim almak,
  • Yabancı bir firmanın Kanada şubesinin çalışanlarına eğitim vermek,
  • Size ekipman yada hizmet satan bir Kanada şirketinden eğitim almak.

**Kanada’da 6 aydan daha uzun süre kalmak yada çalışmak istiyorsanız, Kanada makamları tarafınca geçici bir işçi olarak görülebilir ve bir geçici emek harcama izni almak zorunda kalabilirsiniz.

Kanada ticari vizesine başvurmak için tüm uygunluk şartlarını taşıyorsanız ve tüm lüzumlu evrakları temin ettiyseniz müracaat işlemlerine online formu doldurarak başlayabilirsiniz. Online formu eksiksiz bir halde doldurmalı ve biyometrik fotoğrafınızla beraber öteki destekleyici belgeleri taramalısınız.

Bu işlemler sırasından yapacağınız en minik bir hatada Kanada ticari vizesi başvurunuzun reddedilebileceğini hatırlatarak müracaat işlemlerinizi ne olursa olsun Kanada vize uzmanlarımız eşliğinde yapmanızı tavsiye ediyoruz. İletişim numaralarımız yada mail adresimiz üstünden vize uzmanlarımızla iletişime geçebilir, Kanada ticari vizesi başvurunuzu en süratli ve en doğru bir halde gerçekleştirebilirsiniz.

Leave Comments