Vize Başvuru Merkezine hoşgeldiniz

Talk to expert

+1 800 123 4567

Apply Now

Eylül 10, 2018BY Yasemin Kaptan

Green Card başvurusu yaparak Amerika’de emek harcama ve yaşama şansını yakalamanın yollarından biri de muhtelif kriterlere bağlanmış istihdam yollarından biriyle çalışmak üzere Amerika’ye gitmektir.

Muhacir bir işçi olarak Green Card Başvurusu

  • İlk tercih muhacir işçiler

​- Bilim, sanat, öğrenim, iş veya atletizmde olağanüstü yeteneklere sahip olmak

– Olağanüstü bir profesör veya araştırmacı olmak

– Belirli ölçütleri karşılayan çok uluslu bir idare edici veya idare edici olmak

  • İkinci tercih muhacir işçiler

– İleri derecede ihtisas gerektiren bir meslek personeli olmak

– Bilim, sanat veya iş hayatında başarıya ulaşmış bir kariyere sahip olmak

– Ulusal bir ürem feragat hakkına sahip olmak

  • Üçüncü tercih muhacir işçiler

– Vasıflı bir işçi olmak (İşinde en az 2 sene öğrenim veya iş deneyimi gerektirir)

– Profesyonel olmak (en az bir Amerika lisans derecesi veya yabancı eşitini gerektiren bir mesleğin personeli olmayı gerektirir)

– Vasıfsız bir çalışan (2 yıldan az öğrenim ve tecrübe gerektiren bir işte emek vermeyi gerektirir)

Uzman bir doktor olarak Green Card Başvurusu

Belli bir süre zarfında (genellikle 5 sene) ve klinik bir alanda tam zamanlı olarak emek vermeyi kabul ederek Amerika’ye çalışmak üzere giden ve diğeri bütün gereklilikleri de yerine getiren doktorlar içindir.

Yukarıda belirtilen Geçici İstihdam yolları ile Amerika’ye giderek belli bir müddet çalışan ve gerekli koşulları sağlayan kişiler Green Card başvurusunda bulunabilirler.

Ayrıntılı bilgi ve emek harcama yoluyla Green Card başvurusu yapmak için iletişim numaralarımızdan veya [email protected] e-posta adresinden vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Amerika Vizesi Hakkında Önemli Notlar

►Amerika vize başvurularınız ile alakalı verilecek kararlar, Amerika Konsolosluğunun inisiyatifi altında olacaktır.

►Amerika vize başvurunuzu Eyk Vize vasıtasıyla yapmış olduğunuz taktirde, evraklarınız bize ulaştıktan 1 gün daha sonra randevunuz kesinleşecektir.

►Amerikan Konsolosluğu iş yoğunluğuna bağlı olarak ileri tarihlere randevu verebilmektedir. Bu yüzden seyahatinize 1 ay kala vize işlemlerinize başlamanızı öneririz.

►Amerika vize başvuru işlemleri sırasında başvuru sahibinden dijital parmak izi alınmakta ve mülakat yapılmaktadır.

►14 yaş ve üzeri Konsolosluğa şahsen gelmesi gerekmektedir. Mülakat ve dijital parmak izi vermek için randevuya gittiğinizde vize operasyon sorumlumuz size asistanlık edecektir.

►Amerika Konsolosluğu, gerek duyması halinde başvuru sahibini yeni bir mülakata çağırabilir ve ek evrak talebinde bulunabilir.

►Amerika vizenizin sonuçlandıktan daha sonra pasaportunuz ile birlikte 3 iş günü daha sonra size en yakın PTT şubesine gönderilmektedir.

►Amerika vizesi veya bütün dünya vize işlemlerine dair ayrıntılı bilgileri web internet sitemizden temin edebilirsiniz.

►Amerika vizesi ile alakalı her türlü soru ve görüşlerinizle alakalı Eyk Vize temsilcilerimizle telefon ve e-mail ile iletişime geçebilirsiniz.