Vize Başvuru Merkezine hoşgeldiniz

Talk to expert

+1 800 123 4567

Apply Now

Rusya Vizesi

 

 

Rusya Gezinsel,Ticari ve Emek harcama İzinleri İçin Bizlere 0312 417 17 31 ve 0533 601 59 56 Numaralı Telefonlardan Ulaşabilirsiniz.

Rusya Vize Başvurularınız İçin Sizden Buluşma Tutarı Altında Banka’ya Para Yatırılması Gerektiği Mevzusunda Informasyon Veren Şahıs ve Kurumlardan Uzak Durmanızı Önemle Tavsiye Etmekteyiz.

Rusya Vizenizi  Isterseniz  3 İş Günü  Isterseniz 10 İş günü içinde alıyoruz .

Gezi planına nazaran değişik kategoriler içeren Rusya  Vizesi için lüzumlu olan evraklar  aşağıdaki  şeklinde olup, vize ücretleri de aşağıda beyan edilmiştir.

  Gezinsel Vize  İçin Lüzumlu  Evraklar 

Online sistem girşiniz, randevunuz,Rusya’dan getirilen otel onay kodunuz , takibiniz  ve pasaportun iadesi tarafımıza ilişik olmak suretiyle

  • Pasaportun aslı
  • 1 tane biyometrik fotoğraf
  • Kalış süresi  kadar Dünya Sıhhat Sigortası ( tarafımızca sağlanacaktır).

   Ziyaretçi Vizesi  İçin Lüzumlu Evraklar ;

  • Rusya Vatandaşı Yada  Rusya’da Mal Sahibi Olarak İkamet Eden Yabancı Ülke Tarafınca Yollanan,Göçmen Bürosunun Onayıyla Verilen Davetiye .
  • Rusya Vatandaşı Ferdin Ailesi Yabancı Ülke Vatandaşı İse ; Rus Vatandaşı Aile Üyesi Tarafınca Direk Olarak Konsolosluğa Hitaben Yazılmış Müracaat Formu
  • Rusya’da Legal Olarak Yaşan Türk Vatandaşı Tarafınca Yakın Aile Üyelerini Çağrı Amacı ile Yazılmış Noter Tasdikli Belge.

Müracaat Sahibi Tarafınca Aciliyet İle Meydana getirilen Hususi Vize İsteklerinde ” Hususi Vize” Verilebilir; Ciddi Hastalıklar,Bir Yakının Vefaat Etmesi Yada Başka Bir Aciliyet Gerektiren Durum.

  • Rusya Devletine Giriş İçin Davetiye  Göçmenlik Bürosu Tarafınca Verilir Veyahut Rusya Vatandaşı Olan Şahıs Eşini Yada Çocuklarını Rusya’ya Götürmek İçin Konsolosluğa Hitaben Dilekçe Yazabilir.
  • Eşler İçin Lüzumlu olan Belgeler ;

Rus Vatandaşı Olan Kişinin Kimlik Kartı ,Internasyonal Pasaportu  Eğer Var ise Türkiye’de Oturum İzini,Evlilik Cüzdanı, 2 Tane Fotoğraf.

Çocuklar İçin Lüzumlu Belgeler ;

  • Rus Vatandaşı Kişinin Kimlik Kartı
  • Uluslarası Pasaportu
  • Formul A Belgesi
  • Çocuğun Ebeveynlerinden Biri Eşlik Etmiyorsa Noter Onaylı Muvafakatname
  • 2 Tane Fotograf

Rusya Vatandaşı Tarafınca Kendi Aile Fertleri İle  Rusya’da Birlikte Olacağını Belirterek Yollamış olduğu Davetiyeler İçin Ek olarak Şu Belgelerde Gerekmektedir; Rusya Vatandaşı Kişinin Orjinal Kimligi ve Pasaportu ,Ustalaşmış Çevirmen Tarafınca Çevrilmiş Kişinin Akrabalık Bağını Kanıtlayan Belge (Evlilik Belgesi, Nüfus Kayıt Örneği ..vb),Rusya Vatandaşı Kişinin Türkiye’deki Geçerli Oturma İzini

Ticari Vize için lüzumlu evraklar ;

Online sistem girişiniz, randevunuz, takibiniz  ve pasaportun iadesi tarafımıza ilişik olmak suretiyle

  • Pasaportun aslı
  • 1 tane  biyometrik fotoğraf.
  • Rusya Federasyonu Fedaral Göç İdaresi  tarafınca yada Rusya Dışişleri Bakanlığından onaylanan Ticari Davetiyeniz.
  • Mahalli Şirket etkinlik belgesi .
  • Mahalli Şİrket Onay  yazısı.
  • Kalış süresi kadar Dünya Sıhhat Sigortası ( tarafımızca sağlanacaktır). 

Emek harcama Vizesi için

Rusya Emek harcama Vizesi , orjinal adı ROBATA NA  NAYMU’dur. Bu vize kategorisi 3 aylık ve 6 aylık olarak verilebilmektedir ve başvuran kişiye tek giriş hakkı sağlamaktadır.Bu vize sahibi kişiler Rusya’ya girdikten sonrasında emek harcama süresince bulunacakları şehirlerde oturma iznine çevirme hakkına sahiptirler.

ROBATA NA NAYMU vizesinin çıkabilmesi için işveren firmanın sizin adınıza Rusya Göçmenlik Dairesi ”Ovir”’den sizin adınıza müracaat  yapması gerekmekte olup,onaylanan  belgenin  orjinali  talep edilmektedir. Belgenin aslı geldikten sonraki tüm süreç ve müracaat işlemleri tarafımıza ilişik olup ;

  • Pasaportun aslı minimum 1.5  yıl geçerliliği olan .
  • 1 tane  biyometrik fotoğraf .
  • Rusya Federasyonu Federal Göç idaresi tarafınca gelen giriş kabul yazısı .
  • Eliza  (HIV) kontrol  raporu .
  • Kalış Süresi Süresince Dünya Sıhhat Sigortası ( Tarafımızca sağlanacaktır).

Talebe Vizesi (Eğitim Vizesi)

Online sistem girşiniz, randevunuz, takibiniz  ve pasaportun iadesi tarafımıza ilişik olmak suretiyle ;

  • Pasaportun aslı minimum 1.5  yıl geçerliliği olan .
  • 1 tane  biyometrik fotoğraf .
  • Rusya Federasyonu Federal Göç idaresi tarafınca gelen giriş kabul yazısı .
  • Eliza  (HIV) kontrol  raporu .
  • Kalış Süresi Süresince Dünya Sıhhat Sigortası ( Tarafımızca sağlanacaktır).

Ziyaretçi Vizesi 

Online sistem girşiniz, randevunuz, takibiniz  ve pasaportun iadesi tarafımıza ilişik olmak suretiyle ;

  • Pasaportun aslı minimum 1.5  yıl geçerliliği olan .
  • 1 tane  biyometrik fotoğraf .
  • Rusya Federasyonu Federal Göç idaresi tarafınca gelen giriş kabul yazısı yada Rusya Vatandaşı tarafınca sunulan, yabancı vatandaşlığı olan aile fertleri ile beraber Rusya’ya giriş yapması için yazılı beyan  ( belge içinde ne olduğu  tarafınıza mail olarak  gönderilecektir.)
  • Rusya Federayonu Vatandaşının  pasaportunun aslı ve fotokopisi
  • Beraber gezi etmiş olduğu kişinin akrabalık bağını  kanıtlayacak belgesi ( evlilik belgesi, doğum belgesi, nüfus kayıt örneği şeklinde ).
  • Kalınacak süre süresince Dünya Sıhhat Sigortası  ( tarafımızca sağlanacaktır).