Vize Başvuru Merkezine hoşgeldiniz

Talk to expert

+1 800 123 4567

Apply Now

Hollanda Vizesi

 

Hollanda vize başvurusu ve lüzumlu evraklar için0312 417 17 31- 0533 601 59 56

Hollanda vizesi için  lüzumlu ve güncel bilgiler tarafımızca  sizlerle paylaşılmakta olup,bununla ilgili  danışmanlık tutarı ve aldığımız buluşma  için ek ücret  kesinlikle talep edilmemektedir.Sizlerden buluşma tutarı isteyen şahıs ve kurumlardan uzak durmanızı önemle tavsiye etmekteyiz

Hollanda’ya gezi etmek isteyen Umuma mahsus geçişlik sahiplerinin ülkeye giriş yapabilmek için vizeye ihtiyacı vardır.

Kısa süreli ( 90 gün ve daha azca süreli ) vizeler için Hollanda Konsolosluğu’nun yetkili kıldığı acentalar üzrinden müracaat yapılmakta olup, Karar verme ve sonuçlandırma süresi tamamen Hollanda Konsolosluğu’na aittir.

Başvurular buluşma sistemine gore alınmakta olup, randevusuz başvurular  kesinlikle kabul edilmemektedir. Acil durumlarda  demeç ve ek belge gösterilmesi halinde randevularda esneklik sağlanabilmektedir.

Hollanda Kısa süreli vize başvurularında  gezi planınıza gore  vize kategorileri belirlenmiş olup, yanlış kategoriden müracaat yapılması halinde  vize başvurusunun negatif  sonuçlanma olasılığının, yüksek bulunduğunu önemle hatırlatmak isteriz.

Hollanda Kısa Süreli Vize Kategorileri ;

  • Hollanda Gezinsel Vize
  • Hollanda Ticari Vize
  • Hollanda Aile- Dost  ( ziyaretçi ) Vizesi
  • Hollanda Transit Vize
  • Hollanda Antiler Vizesi
  • Hollanda Tır Şoförü Vizesi

Hollanda Vizesi İçin Lüzumlu Evraklar

Dikkatlice kendi dilinde doldurulmuş,üstünde tahrifat, oynama ,çizik olmayan müracaat formu ( tarafımızca sağlanacaktır).

Aile ziyareti için  müracaat meydana getirecek kişilerin ;Kendi dilinde yazılmış çağrı mektubu

Aile Bağlarını ispatını sağlamak için Nüfus İdaresinden alınmış Tam Vukuatlı Nüfus

2 tane biyometrik fotoğraf

Pasaportun aslı 10 yıldan eski olmamalı, minimum 2 sayfası boş olmalıdır. Geçmiş dönemlere ilişkin geçişlik bulunmakta ise vizeli sayfaların  fotokopisi

Hollanda’ya gidiş amacını detaylı bir halde özetleyen niyet mektubu ( tarafımızca sağlanmaktadır ) 

Geçim ve Gelir  beyanlarınız ;

Çalışanlar için  çalıştığına dair  kanıtlama belgeleri

Emekliler için Emekli olduğuna dair  kanıtlama belgeleri

İşverenler için  iş yeri sahibi bulunduğunu kanıtlayan kanıtlama belgeleri

Öğrenciler için  talebe bulunduğunu kanıtlayan kanıtlama belgesi

Çiftçiler için ziraatçi bulunduğunu kanıtlayan kanıtlama belgesi

Lüzumlu ve tam evrak sıralaması tarafınıza  mail ya da telefon kanalıyla iletilecektir.

Gezi Belgesi , Hollanda  Konsolosluğu tam gezi planı talep etmiş olduğu için Gidiş -Dönüş tarihlerini  net olarak kapsayan tayyare  bileti ( tarafımızca  sağlanacaktır) Davetiyenizin olmaması halinde Danimarka  otelinden  alınmış konfirmasyon  yazısı ve numarası  ( tarafımızca sağlanacaktır).

30.000 € teminatlı Gezi Sıhhat Sigortası.Avusturya’da kaldığınız süre süresince geçerli olacak Hastane, Acil Bakım,Tıbbi Tedavi  harcamalarını karşılayan  sıhhat sigortası istenmektedir. ( Tarafımızca sağlanacaktır).

Kişisel Banka hesap cüzdanınız , var ise kredi kartı hesap eksrteleriniz

Üzerinize ilişkin mal varlığı var ise  beyanları.

Hollanda vizesi ne kadar sürede çıkar ; 

Hollanda  vize başvurularınız averaj olarak ilk başvurularda averaj olarak  7 iş günü  ila 10 iş günü içinde sonuçlanmakta olup, daha evvelde Danimarka’da bulunup size verilen süreden daha uzun bir süre kaldıysanız  Danimarka göçmenlik servisinden informasyon alındığı için averaj 45- 60 günlük bir sürede sonuçlanmaktadır.

 

18 yaş altındaki kişiler şahsen müracaat yapabilirler mi ? 

Hollanda  yada öteki Schengen ülkelerine gezi etmek isteyen 18 yaş altındaki kişiler, anne- babaları ile beraber gezi ediyorsa düzgüsel başvurularını gerçekleştirebilirler. Fakat tek başına gezi söz mevzusu ise anne ve babanın noter onaylı muvafakatnamesi  gerekmekte olup, yasal vasi ile  beraber başvurusunu gerçekleştirebilirler.

90 gün yada daha azca süre içinde Hollanda’da eğitim alacağım  ne tür evraklar gereklidir ? 

Hollanda’da 90 gün yada daha  azca bir süre eğitim alacaksanız,eğitim alacağınız kurumdan onaylı ve imzalı kabul evrağının aslı ve sponsor evraklarınız ile beraber başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Lüzumlu  ve tam evrak sıralaması için  bizlerle iletişime geçebilirsiniz.